HATAY / KUMLU - Batı Ayrancı İlkokulu

Batı Ayrancı İlkokulu

Batı Ayrancı Mh. Okul Sk. No05 Kumlu/HATAY
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken,Yurtsever, Yüksek donanımlı,Üretken, Ahlaklı,Dinamik,Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Ulaşım
Okul Reyhanlı-Kırıkhan dolmuş güzergahına 1,5 km mesafededir. Genel olarak özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Batı Ayrancı Mahallesi
İl Uzaklığı 55 Km İlçe Uzaklığı 10 Km